Locuinte


  • unul din doi romani sta intr-o casa supraaglomerata.
  • Suntem pe primul loc in uniune, in conditiile in care doar 16% dintre europeni sunt in aceasta situatie. In plus, avem si cele mai mici locuinte. Suprafata medie in Romania este de numai 47 de m.p., jumatate fata de media europeana.
  • EUROSTAT arata ca daca vorbim de locuinte cu mai multe camere decat locatari, doar 6% dintre romani isi permit sa stea intr-o astfel de casa.

 

România are peste 7,2 milioane de case neasigurate și, în cazul producerii unui cutremur major, va fi afectată 75% din populația României, iar infrastructura țării – în proporție de 45%, se arată într-un document al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF)

Fondul locativ național numără aproximativ 8,8 milioane de locuințe și, raportat la numărul de polițe, gradul de cuprindere în asigurare se situează sub 20%.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/stiri/exclusiv-document-oficial-un-cutremur-major-va-afecta-75-din-populatia-romaniei-legal-statul-nu-este-obligat-sa-ajute-proprietarii-de-locuinte-avariate-18215649

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s